Finding premises made easy

A wide selection of Nordic premises
Now 30305 premises available!

LedigaLokaler.com

...

Finding premises made easy

A wide selection of Nordic premises
Now 30305 premises available!

Close

My favorites

 
Location

Here you enter the region in which you want to search for premises.

You can search by county, city, municipality, district, postal code or street address.

Even searches by object number will work.

You can also select the region by clicking the three dots to the right.

 
Type

Here you enter what type of premises you are looking for eg. office or store.

You can also select the type of premises by clicking the three dots to the right.

My favorites

You can shortlist the premises you find the most interesting among the search results.

Choose object, click on Favorite and it will be placed here in My favorites.

Later you can explore these premises in detail, make notes, share them with others or contact the broker directly. You can also see the street view and view the object on the map.

The shortlisted premises and notes attached to them will remain in memory until you delete them or clear your browser cache.

 
Full screen mode

Do you want to focus only on the search without the header and menus?

Click the icon to view the search in full screen.

Click the icon again to return to normal mode.

 

Finding premises made easy

A wide selection of Nordic premises
Now 30305 premises available!

30305 objects

Searching...

↑ Back to top ↑

Följ bloggen Framtidens kontor

Hur vi arbetar och kommunicerar påverkar våra arbetsplatser, detta är något som är under stor förändring, därför bloggar vi på temat framtidens kontor.

Välkommen in på

beyondconstruction.se
People_Working_Torsplan_NCC82411

Så lyckas chefer och medarbetare i ett aktivitetsbaserat kontor

2017-06-12

Ett aktivitetsbaserat kontor ställer andra sorters krav på chefer och medarbetare. I den avslutande serie blogginlägg om aktivitetsbaserade kontor har turen kommit till vad som gör ett aktivitetsbaserat arbetssätt lyckat. Okej, du har planerat flytten till ett aktivitetsbaserat kontor och du har adresserat utmaningarna med det . Nu är det dags att fokusera på det...

Läs mer »
People_Office_Hyllie_aktivitetsbaserat-1080x675

Så bemöter du utmaningarna med ett aktivitetsbaserat kontor

2017-05-29

Det finns många vinster med att arbeta aktivitetsbaserat, men det finns också några utmaningar. I det här blogginlägget om aktivitetsbaserade kontor handlar det om de utmaningar som ofta kommer med att arbeta aktivitetsbaserat. Trots att du har gjort ett bra förarbete och försökt se till alla nya aspekter, kommer det uppstå utmaningar i att gå...

Läs mer »
PeopleOffice_NCC40925-1-1080x675

Hur du planerar för att flytta till aktivitetsbaserat kontor

2017-05-17

Att flytta till ett aktivitetsbaserat kontor har många fördelar – så länge man har planerat på rätt sätt. Just nu hjälper konsultbolaget GoToWork NCC med precis detta. Här är några tips om hur man ska tänka. Aktivitetsbaserade kontor passar i princip alla organisationer. Man arbetar på ett mer modernt sätt, delar resurser som kunskap och...

Läs mer »

Economic bulletin

Kommunikationerna har betydelse - 2/2017

Kommunikationerna har betydelse Stockholms geografiska struktur är en utmaning för ett modernt storstadsliv. Bebyggelsen är fördelad på ett stort antal öar och halvöar, interpunkterade med skrovliga bergknallar. Mälaren utgör också ett naturligt hinder för kommunikationen mellan stadsdelarna. Det är därför av högsta vikt för stadens utveckling att kommunikationerna, både kollektiva färdmedel och bilvägar, fortsätter att prioriteras. Då öppnas intressanta perspektiv för framtida kontor och bostäder i lägen som vi i dag kanske inte ser som attraktiva, säger Anders Norlander, VD för New Property AB.

”Det råder verkligen högtryck på marknaden för kommersiella lokaler och fastigheter i Stockholm. Problemet är att det finns för få lediga lokaler och att det byggs för litet. Å andra sidan är det positivt för den grupp fastighetsägare som etablerat sig längre ut från centrum. Lokalkunderna söker sig utanför tullarna och efterfrågan är stark, både på kontor och på mer industriella lokaler. Objekt till försäljning är generellt en bristvara”, konstaterar Anders Norlander.

Read more

Articles

Stockholm i blickpunkten för arbetsplatsutveckling:
World Workplace Europe 2017

Stockholm i blickpunkten för arbetsplatsutveckling: World Workplace Europe 2017 Våra arbetsplatser har genomgått en snabb transformation under de senaste tio åren. Begrepp som aktivitetsbaserat arbete (ABW), flexkontor och virtuella kontor har dykt upp tillsammans med nya arbetsformer och begrepp som collaboration och Internet of Things. Stockholm har fått äran att stå värd för den första europeiska konferensen i flaggskeppsserien World Workplace, som arrangeras av IFMA, den globala organisationen för Facility Management (FM) tillsammans med RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). FM handlar om alla de stödtjänster vi behöver för en fungerande och produktiv arbetsplats.

”I USA har motsvarande konferens cirka 5 000 besökare, men vi är mycket nöjda med att 300 personer från ett trettiotal länder valt att besöka Stockholm och Münchenbryggeriet för att ta del av evenemanget. De flesta kommer från Sverige och övriga Norden, men vi har också gäster från kontinenten och mer exotiska länder i Mellanöstern, Nordamerika och Asien”, förklarar Malin Ljungbeck från IFMA Sveriges kansli.

Read more

Recent updatesMore

Companies on LedigaLokaler.com

Login