Löydä toimitilaa helposti ja nopeasti

Laaja valikoima pohjoismaisia toimitiloja
Nyt 30305 kohdetta tarjolla!

LedigaLokaler.com

...

Löydä toimitilaa helposti ja nopeasti

Laaja valikoima pohjoismaisia toimitiloja
Nyt 30305 kohdetta tarjolla!

Sulje

Suosikit

 
Sijainti

Tähän voit kirjoittaa miltä alueelta haluat etsiä kohteita.

Voit hakea kohteita läänin, kaupungin, kunnan, kaupunginosan, postinumeron tai katuosoitteen mukaan.

Yksittäistä kohdetta voit hakea myös kohdenumerolla.

Alueen valinta onnistuu myös kentän laidasta klikkaamalla.

 
Tilatyyppi

Tähän voit kirjoittaa minkä tyyppistä tilaa etsit, esim. toimisto tai varasto.

Voit valita tilatyypin myös kentän laidasta klikkaamalla.

Suosikit

Voit poimia hakutuloksesta sinua kiinnostavat kohteet painamalla kohdetiedoissa olevaa Suosikki -kuvaketta.

Suosikeiksi valitut kohteet näkyvät täällä Suosikki -kansiossa.

Suosikki -kansiossa on lista vain valitsemistasi kohteista.

Voit rauhassa tutustua kohteisiin tarkemmin, tehdä muistiinpanoja, vinkata kaveria ja ottaa yhteyttä tilojen tarjoajiin. Voit myös katsoa kohteiden katunäkymiä ja tarkastella kohteita kartalla.

Valitsemasi kohteet ja tekemäsi muistiinpanot säilyvät täällä, kunnes poistat ne tai tyhjennät selaimesi välimuistin.

 
Kokoruututila

Haluatko keskittyä vain toimitilahakuun, ilman ylätunnistetta ja valikkoja?

Kuvaketta painamalla saat hakutoiminnot kokoruututilaan.

Samasta kuvakkeesta pääset myös pois kokoruututilasta.

 

Löydä toimitilaa helposti ja nopeasti

Laaja valikoima pohjoismaisia toimitiloja
Nyt 30305 kohdetta tarjolla!

30305 kohdetta

Haku käynnissä...

↑ Takaisin alkuun ↑

Följ bloggen Framtidens kontor

Hur vi arbetar och kommunicerar påverkar våra arbetsplatser, detta är något som är under stor förändring, därför bloggar vi på temat framtidens kontor.

Välkommen in på

beyondconstruction.se
People_Working_Torsplan_NCC82411

Så lyckas chefer och medarbetare i ett aktivitetsbaserat kontor

2017-06-12

Ett aktivitetsbaserat kontor ställer andra sorters krav på chefer och medarbetare. I den avslutande serie blogginlägg om aktivitetsbaserade kontor har turen kommit till vad som gör ett aktivitetsbaserat arbetssätt lyckat. Okej, du har planerat flytten till ett aktivitetsbaserat kontor och du har adresserat utmaningarna med det . Nu är det dags att fokusera på det...

Läs mer »
People_Office_Hyllie_aktivitetsbaserat-1080x675

Så bemöter du utmaningarna med ett aktivitetsbaserat kontor

2017-05-29

Det finns många vinster med att arbeta aktivitetsbaserat, men det finns också några utmaningar. I det här blogginlägget om aktivitetsbaserade kontor handlar det om de utmaningar som ofta kommer med att arbeta aktivitetsbaserat. Trots att du har gjort ett bra förarbete och försökt se till alla nya aspekter, kommer det uppstå utmaningar i att gå...

Läs mer »
PeopleOffice_NCC40925-1-1080x675

Hur du planerar för att flytta till aktivitetsbaserat kontor

2017-05-17

Att flytta till ett aktivitetsbaserat kontor har många fördelar – så länge man har planerat på rätt sätt. Just nu hjälper konsultbolaget GoToWork NCC med precis detta. Här är några tips om hur man ska tänka. Aktivitetsbaserade kontor passar i princip alla organisationer. Man arbetar på ett mer modernt sätt, delar resurser som kunskap och...

Läs mer »

Suhdannekatsaus

Kommunikationerna har betydelse - 2/2017

Kommunikationerna har betydelse Stockholms geografiska struktur är en utmaning för ett modernt storstadsliv. Bebyggelsen är fördelad på ett stort antal öar och halvöar, interpunkterade med skrovliga bergknallar. Mälaren utgör också ett naturligt hinder för kommunikationen mellan stadsdelarna. Det är därför av högsta vikt för stadens utveckling att kommunikationerna, både kollektiva färdmedel och bilvägar, fortsätter att prioriteras. Då öppnas intressanta perspektiv för framtida kontor och bostäder i lägen som vi i dag kanske inte ser som attraktiva, säger Anders Norlander, VD för New Property AB.

”Det råder verkligen högtryck på marknaden för kommersiella lokaler och fastigheter i Stockholm. Problemet är att det finns för få lediga lokaler och att det byggs för litet. Å andra sidan är det positivt för den grupp fastighetsägare som etablerat sig längre ut från centrum. Lokalkunderna söker sig utanför tullarna och efterfrågan är stark, både på kontor och på mer industriella lokaler. Objekt till försäljning är generellt en bristvara”, konstaterar Anders Norlander.

Lue lisää

Artikkelit

Stockholm i blickpunkten för arbetsplatsutveckling:
World Workplace Europe 2017

Stockholm i blickpunkten för arbetsplatsutveckling: World Workplace Europe 2017 Våra arbetsplatser har genomgått en snabb transformation under de senaste tio åren. Begrepp som aktivitetsbaserat arbete (ABW), flexkontor och virtuella kontor har dykt upp tillsammans med nya arbetsformer och begrepp som collaboration och Internet of Things. Stockholm har fått äran att stå värd för den första europeiska konferensen i flaggskeppsserien World Workplace, som arrangeras av IFMA, den globala organisationen för Facility Management (FM) tillsammans med RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). FM handlar om alla de stödtjänster vi behöver för en fungerande och produktiv arbetsplats.

”I USA har motsvarande konferens cirka 5 000 besökare, men vi är mycket nöjda med att 300 personer från ett trettiotal länder valt att besöka Stockholm och Münchenbryggeriet för att ta del av evenemanget. De flesta kommer från Sverige och övriga Norden, men vi har också gäster från kontinenten och mer exotiska länder i Mellanöstern, Nordamerika och Asien”, förklarar Malin Ljungbeck från IFMA Sveriges kansli.

Lue lisää

Viimeisimmät kohteetLisää

Yritykset LedigaLokaler.com:issa

Kirjaudu sisään