Uthyres kontor, kontorshotell - Knivsta

Rubanksgatan 9, 741 71 Knivsta Objektnummer 10252937

Välkommen till Kontorshotellet Rubanksgatan 9. Här finns trevliga kontorsrum i storlek om 15-26 kvm i direkt anslutning till E-4.

Adress
Rubanksgatan 9 , 741 71 Knivsta
Lokaltyp
Kontorslokaler
15 - 26 m2
Kontorshotell
15 - 26 m2
Totalyta
15 - 26 m2

Objektbeskrivning

Läge
Kontorsrummen har en härlig atmosfär och är anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv kontorslösning med hög servicenivå.
Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar konferensrum, pentry, foaje och toaletter med det andra hyresgästerna på kontorshotellet.

Del i kontorsgemenskap, rum om ca 26 kvm. Gemensamt finns konferensrum, pentry, toalett.
Omgivning
Ar Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag.
I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.
Parkering
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferansområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.
Kommunikation
Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
2
Antal rum
1

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10252937, Rubanksgatan 9

m
Kontaktuppgifter
a