Uthyres kontor - Solna

Hufvudsta Gård, Sjölängan, Solna Objektnummer 10411612

Unika nyrenoverade kontor i "egen" fastighet 10 meter från Mälaren med fantastisk utsikt, egen uteplats, 1tr upp. Kontor med öppen planlösning med kakelugn och AC. Hyresgäst delar entré och kök med grannhyresgäst. Kontorsdelen är låst och helt privat.

Adress
Hufvudsta Gård, Sjölängan , Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
97 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Öppen yta i övre plan med plats för sex kontorsplatser. Egen uteplats 10 meter från Mälaren. Lokalen har en öppen planlösning och AC. Ett mindre konferensrum och ett fint kök. Loungedel med kakelugn och matplats. Det är fönster mot Mälaren och gårdsplan. Modernt WC med dusch. Möjlighet till egen båtplats vid gårdens brygga.
Hufvudsta Gård erbjuder en unik stimulerande miljö i centralt läge. Här finns kontor i gamla fina hus och här byggs nya i precis samma anda. Mitt i lantlig idyll, hästar och nära till bryggan vid stranden.
Läge
Ljust fräscht kontor i nybyggt hus i gammal stil 5 meter från vattnet. Lokalen har en öppen planlösning blandat med enskilda rum. Det fins dusch och bastu i lokalen. Till lokalen hör en egen uteplats med fantastisk utsikt över Mälaren.
Parkering
Finns platser att hyra
Service
Ca 5 min till Huvudsta Centrum. Café med lunchservering i området, gångavstånd till Pampas Marina Sjökrog som har öppet även under vintern.
Kommunikation
Ca 5 min till T-bana
Övrigt
Hyra 2500 kr per kvm
i
Begär mer info

Objekt 10411612, Hufvudsta Gård, Sjölängan

m
Kontaktuppgifter

Shift LokalTeam Ab

Johan Swedérus

Tel   08-545 159 94
  0708-268656

  http://www.shiftlokal.se
a