Uthyres kontor - Stockholm

Hammarby Allé 10, 12065 Stockholm Objektnummer 10428745

Stockholm New - Möt framtiden i skarp skrapa

Nybygge
Adress
Hammarby Allé 10 , 12065 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
300 - 21500 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Precis här växer den nya staden upp

Under femtio år dominerades området av en bilfabrik. Amerikanska bilmärken var målade på taket till byggnaden, som var stor som en flyghangar. Det nya, kreativa kontorsområde som nu byggs närmast broarna mot Skanstull, är den sista pusselbiten i den nya stadsdelen.
Många av hyresgästerna är företag i branscher som inte jobbar nio till fem. I Stockholms nya, kreativa distrikt kommer man att slipa på koncept och lösningar långt efter ordinarie kontorstid.

Det här är det nya Stockholm. Välkommen!
Läge
Lokalerna är yteffektiva, flexibla och energieffektiva, som sig bör. Som hyresgäst väljer ni själva om ni önskar öppet landskap eller enskilda rum. De kan också anpassas om ert företag växer eller krymper.
Fasaden får liv genom att glasytor växelverkar med paneler i klara kulörer. Fönster från golv till tak gör varje våningsplan ljust och luftigt. Och då har vi ännu inte nämnt utsikten. När vi ändå talar om saken: På översta våningsplanet är en skybar belägen. Och restaurang.
Omgivning
En bropromenad från Södermalm
Stockholm New ligger i Hammarby sjöstad strax intill Skanstullsbrons södra fäste. Fastigheten är länken mellan sjöstaden och den nya framväxande stadsdelen Söderstaden. Här sitter du mitt i ett expansivt område och får promenadavstånd till Södermalm.

Söderstaden - en ny expansiv stadsdel
Den nya stadsdelen Söderstaden omfattar Globenområdet, Slakthusområdet, Gullmarsplan och södra Skanstull.
Parkering
Garage i anslutning till huset
Kommunikation
Området har femstjärniga kommunikationer. Bara minuter bort finns Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal. Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför dörren. Och då den nya tunnelbanan är klar, kommer du att nå Kungsträdgården på bara några minuter (med stationen Sofia som enda stopp på vägen till city).
Du som kör bil uppskattar säkert Nynäsvägen och närheten till Södra Länken. Att promenera till Södermalm tar sju minuter. Och sist men inte minst; hela Sthlm New har cykelgarage och omklädningsrum för cyklister. Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge.
Övrigt
Sthlm New – 100 000 kreativa kvm

Sthlm 01 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området blir en naturlig förlängning av kreativa Södermalm – tillsammans med våra arkitekter skapar vi en miljö för nyskapare inom mode, reklam, IT, spel, media och musik.

Sthlm New Creative Business Spaces består av totalt 100 000 kvm kontor:

Sthlm Seaside – färdigställd och fullt uthyrd
Sthlm 03 – färdigställd och fullt uthyrd
Sthlm 01 – inflytt Q3 2020
Sthlm 04 – inflytt Q4 2020
Sthlm 02 – planerad projektstart 2020
Sthlm 05 – planerad projektstart 2020
Sthlm 06 – planerad projektstart 2020

Läs mer på www.sthlmnew.se

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Q3 2020
Byggår
2020 (nybygge)

Nybygge

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10428745, Hammarby Allé 10

m
Kontaktuppgifter

Skanska Fastigheter Stockholm AB

Krister Lööw
  010-449 79 02

  http://sthlmnew.se
a

B2B – Kontorsmöbler