Uthyres kontor - Solna

Arvid Tydéns Allé, 171 63 Solna Objektnummer 10440415

Kompositören - Med takterrass i en grön oas

Nybygge
Adress
Arvid Tydéns Allé , 171 63 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
900 - 15000 m2
Delbar
Delbar

Objektbeskrivning

Fastigheten
Kompositören är en kontorsfastighet med adress i Ingenting, området som nu växer fram i Solna strax norr om Karlbergs slottspark. Intill Kompositören bygger Skanska även bostäder - som hyresgäst blir du del av områdets liv och brus.

Den 14 000 kvm stora fastigheten har balkonger, takterrass och en grön uteplats - i anslutning till uteplatsen finns en restaurang och i entréplan hittar du även ett café. Huset har sex våningar ovan mark och rymmer cirka 170 arbetsplatser per plan.
Läge
Kompositören är för dig som söker toppmoderna kontorslokaler nära stan, men samtidigt önskar sitta lite för dig själv. Entrén vetter mot en vacker ekallé. På andra sidan av huset öppnar sig en uteplats, som finurligt omramas av den böjda huskroppen.

Flexibla lokaler

Lokalerna är både effektiva och flexibla, som hyresgäst väljer ni själva om ni ska ha öppet landskap eller enskilda rum. De är också utformade så att företaget kan växa eller krympa.
Omgivning
Grön oas strax ovanför stan

Kompositören ligger i området Ingenting. Här bygger Skanska ytterligare ett kontorshus (Illustratören) och bostadshus. Området är en grön oas strax norr om Stockholms innerstad - närmaste tunnelbana är Västra skogen. Du sitter lite för dig själv, och har samtidigt nära till pärlor som Pampas Marina och Karlbergs slottspark.

Platsen är sedan lång tid tillbaka känd som Ingentingskogen, en gång en populär tillflyktsort för bland andra Bellman och Tobias Sergel. Precis norr om Illustratören finns kvarteret Laboratoriet med park och byggnader av arkitekt Gunnar Asplund, känd för Stockholms stadsbibliotek och Skogskyrkogården.
Parkering
Garage
Service
I området byggs bostäder med butikslokaler - service finns tvärs över gatan. Intill finns även Huvudsta med butiker och du tar dig snabbt till Solna Centrum
Kommunikation
Ingenting har bra kommunikationer. Närmaste tunnelbana är Västra skogen och flera busslinjer passerar området. Precis intill finns E4:an och nybyggda Bolstomtavägen som ger smidig tillfart österifrån.
Övrigt
Företag i området: Valneva, Asplund Hotel Apartments, PostNord, Roche och Säkerhetspolisen.

I några av de fina gamla husen, ritade av Gunnar Asplund, finns nu Meckbach Träning, Asplund Hotel Apartments och prisbelönta kocken Fredrik Erikssons Restaurang Asplund.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2020
Byggår
2020 (nybygge)

Nybygge

Delbar

i
Begär mer info

Objekt 10440415, Arvid Tydéns Allé

m
Kontaktuppgifter

Skanska Fastigheter Stockholm AB

Krister Lööw
  010-449 79 02

  http://www.skanska.se/kompositoren
a