Uthyres kontorshotell - Uppsala

Virdings allé 32 B, Uppsala Business Park, 754 50 Uppsala Objektnummer 10511602

Kontorsrum i kontorshotell med komplett service

Adress
Virdings allé 32 B , 754 50 Uppsala
Lokaltyp
Kontorshotell
10 m2

Objektbeskrivning

Läge
Vårt kontorshotell är funktionellt och representativt. Stora gemensamma utrymmen. När ni tecknat avtal med oss är det klart och flytta in och er verksamhet är igång mycket snabbt.

Följande ingår:
Möblerat kontorsrum, konferensrum, paus-fikarum, kaffe/te, internet, städning och parkeringstillstånd.
Omgivning
Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. Bra kommunikationer till centrum finns via stadsbussar. Vid områdets södra infart finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.
Parkering
Uppsala Business Park erbjuder goda parkeringsmöjligheter för såväl besökare som hyresgäster. Cykelvägarna är väl utbyggda till området. Cykelparkering under tak finns.
Närservice
Vi utvecklar ständigt vår service för att du enkelt ska kunna driva din verksamhet här hos oss. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation, säkerhet etc. Det finns restaurang, dagis, reception, konferensanläggning massage och gym.
Kommunikation
Kommunikationerna med Uppsala centrum är mycket goda. Stadsbussarna trafikerar området. E4:ans infart till Uppsala går förbi alldeles utanför vilket medför att du och dina kunder har närhet till Arlanda och Stockholm.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
i
Begär mer info

Objekt 10511602, Virdings allé 32 B

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Sara Olsson
Förvaltningsassistent
  010-482 72 53


a

B2B – Kontorsmöbler