Uthyres kontor - Malmö

Hästvägen 4 A, Jägersro, 212 35 Malmö Objektnummer 10519945

Sätt din egen prägel i en fräsch lokal mitt i hjärtat av Jägersro!

Adress
Hästvägen 4 A , 212 35 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
426 m2

Objektbeskrivning

Läge
Trevlig fastighet med naturskön omgivning och ett stort serviceutbud. Med stadsbuss nr 5 mot Stenkällan från Malmö central tar du dig till fastigheten på cirka 25 min. Från fastigheten kommer du snabbt ut på inre ringvägen.
Kontoret har många möjligheter, det är en blandad planlösning med kontorsrum, öppet landskap/showroom och konferensrum. Kontoren har idag glas i väggarna mot korridoren vilket gör att lokalen andas ljus och öppenhet.

Möjlighet till förrådsrum i källarplan.
Omgivning
Fastigheten ligger i Jägersro villastad, ett område bestående av villor byggda på 1960-talet. 10 minuters bilresa bort ligger Malmö centrum.
Service
I Malmö centrum har du över 600 restauranger, caféer och serveringar att välja mellan som erbjuder smaker från världens alla hörn. För den modeintresserade och nöjeslystne finns även ett rikt utbud av både shopping och underhållning. Malmö har ett brett näringsliv med både små och medelstora företag som dominerar. Staden lockar till sig allt fler huvudkontor vilket till största delen beror på det strategiskt geografiska läget med närhet till kunder och leverantörer, tillgång till välutbildad arbetskraft, närhet till Copenhagen Airport/Kastrup, bra infrastruktur och förhållandevis billiga lokaler.
Kommunikation
I Malmö är det lätt att ta sig fram och du har nära till det mesta. Från Sturup går buss in till staden på cirka en halv timme. Från Copenhagen Airport/Kastrup tar du tåget genom tunneln och över Öresundsbron till Malmö Central, vilket även det tar cirka en halv timme. Centralstationen ligger mitt i city och är knutpunkt för de gröna busslinjerna som kör täta turer i Malmö. Busslinje 5 passerar fastighetsadressen och tar dig in till Malmö centrum på cirka 30 minuter

Tilläggsuppgifter

Byggår
1990
Våning
BV
Antal rum
17

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10519945, Hästvägen 4 A

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Louise Appelros
Uthyrare
  040-174405
  +467069006506

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler