Uthyres kontor - Malmö

Pilotgatan 5, Bulltofta, 212 39 Malmö Objektnummer 10519960

Kontorslokal på bra läge i Bulltofta!

Adress
Pilotgatan 5 , 212 39 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
150 m2

Objektbeskrivning

Läge
En unik möjlighet att välja egna ytskikt på kontoret vid en ombyggnad. Kontoret ligger en trappa upp och passar såväl kontor med rumsindelning som öppet landskap. Grannar till kontoret är bland annat AP Måleri, Miljöservice och Installations proffsen.
Omgivning
Fastigheten, som ligger i utkanten av Bulltofta industriområde, har nära till grönområden och endast 7 minuters bilresa till Malmö centrum.
Service
I stadsdelen Bulltofta låg tidigare Bulltofta flygplats. Numera finns XXXLutz möbelvaruhus här och i närheten ligger Bulltofta rekreationsområde med bangolfbana, tennisbanor, bollplaner och motionsspår. I närområdet finns en kinarestaurang.
Kommunikation
Tåg och buss kör i närområdet täta turer in till Malmö centrum. Restiden är cirka 20 minuter. Malmö ligger mitt i korsvägen mellan Skandinavien och resten av Europa vilket gör kommunikationerna extremt goda i regionen. Här strålar både järnvägar och Europavägar samman och tåg-, buss- och flygförbindelserna från bland annat Stockholm och Göteborg är täta. Direkttåg till Malmö finns från de flesta större orter i södra Sverige. Med SJ:s snabbtåg tar resan Stockholm-Malmö bara drygt fyra timmar. Direktbussar finns från bland annat Stockholm, Göteborg och Jönköping. Flygplatsen Malmö Airport ligger tre mil öster om Malmö och flygbussen tar en dryg halvtimme in till Malmös centrum. Ett stort antal dagliga avgångar med flera olika bolag finns.
i
Begär mer info

Objekt 10519960, Pilotgatan 5

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Louise Appelros
Uthyrare
  040-174405
  +467069006506

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler