Uthyres kontor - Eskilstuna

Rademachergatan 34, Centralt, 632 20 Eskilstuna Objektnummer 10520027

Adress
Rademachergatan 34 , 632 20 Eskilstuna
Lokaltyp
Kontorslokaler
270 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Centralt belägen fastighet med närhet till butiker, restauranger, hälso- och friskvård.
Läge
Centralt belägen fastighet ett stenkast från gågatan. Nära till parker och grönområden såsom bl a Rothoffsparken och Strömsholmen. Inom ett kvarters avstånd finns all tänkbar service som butiker, restauranger, banker och hälso- och friskvård.

Idag är lokalen rumsindelad med 9 kontorsrum. Receptionsyta, konferensrum, personalutrymme m kök, 2 st WC varav en är HWC.
Planlösningen går att förändra till en öppnare miljö.
Omgivning
Centralt belägen fastighet ett kvarter från Kungsgatan, Eskilstunas gågata. Nära till grönområden såsom Strömsholmen och Rothoffsparken. All tänkbar service såsom butiker, restauranger och caféer endast ett stenkast bort.
Kommunikation
Tågstationen ligger ca 400 m bort med förbindelser till bl a Stockholm och Västerås varje timme. De flesta busslinjerna har hållplatser lite längre bort på Rademachergatan.
Övrigt
Eskilstuna är en charmig stad med många vackra och trivsama caféer, parker och restaruanger samt stor variation av företagande.
Perfekt avstånd för företag som gärna vill infinna sig strax utanför huvudstaden med en timmes förbindelse. Allt finns inom kort gångavstånd och för den som föredrar bil finns i centrum gott om parkering.

Källsortering finns i fastigheten

Tilläggsuppgifter

Byggår
1955

Hiss

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Kungsleden AB (publ)  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler