Uthyres kontor - Stockholm

Skalholtsgatan 9, Kista, 164 40 Stockholm Objektnummer 10524780

Välkommen in på Skalholtsgatan 9. Här samlas fler företag kring en fin ljusgård och mötescenter.

Adress
Skalholtsgatan 9 , 164 40 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
345 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Detta är en modern fastighet med stort ljusinsläpp via en ljusgård centralt i fastigheten. Vid entrén finns egen restaurang. Separat hörsal med plats för 100 personer. Gym, squashhall och bastu finns i källaren. Utanför finns en parkering samt kallgarage.
Läge
Öppen planlösning med stort härligt ljusinsläpp och generös ljusgård. Representativ entré och egen restaurang i fastigheten. En generös takhöjd om som skapar rymd i kontoret. Väl anpassad för "aktivitetsbaserad" planlösning.Trevlig loungeyta för kunderna. Fastigheten ligger ut mot Kistavägen och det är lätt att ta sig till och från arbetet.
Omgivning
KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.
Service
Serviceutbudet är högt då Kista Galleria är en utav de mer välkända Gallerior och ett av de mest välbesökta. Många stora butikskedjor är etablerade här och restaurangutbudet är över förväntan. Är det nöjen man söker rekommenderar vi SF-Bio samt O´learys, som förutom bowling även erbjuder GoCart. Glöm inte heller att besöka det digitala biblioteket som nyligen öppnade.
Kommunikation
Med ett promenadavstånd på 8-10 minuter tar man sig till tunnelbanan och det busstorg som finns. Med vissa busslinjer tar du dig lätt upp till pendeltåget, Helenelunds Station. Om man inte vill ta taxi eller bill till de båda flygplatserna (Bromma samt Arlanda), går flygbussarna genom Kista.
Övrigt


Det flesta träningskedjor finns etablerade i området. De som ligger närmast från fastigheten sett är "Friskis & Svettis", Actic, S.A.T.S. och 24-fitness. Andra aktörer att nämna är World Class och Puls och Träning.
i
Begär mer info

Objekt 10524780, Skalholtsgatan 9

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Sophie Ring
Uthyrare
  08-503 052 66
  070-690 65 82

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler