Uthyres kontor - Stockholm

Kistagången 12, Kista, 164 40 Stockholm Objektnummer 10530858

Ljust och modernt kontor som anpassas utifrån era behov.

Adress
Kistagången 12 , 164 40 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
523 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Time Building har en modern exteriör som är rak och ren i sina linjer med en fasad i ljust tegel med vita dekorytor. Två entréer i fastigheten ökar väsentligt bekvämlighet och tillgänglighet samt tillför den flexibilitet man önskar. Ett bemannat service-center hjälper och bistår husets hyresgäster och besökare. Grön el, energioptimering och källsortering är standard i byggnaden. En stor och trevlig restaurang ligger i direkt anslutning till det affärsutbud som erbjuds i entréplanet. Även ett café är inplanerat som en separat del i lounge/lobby-arean.
Läge
I Time Building erbjuder vi en lokal där ni är med och väljer utformning och standard från början. Fastigheten är totalrenoverad under 2016 och lokalytorna iordningsställs direkt åt hyresgästen.

Här kan ni få öppen, rumsindelad eller aktivitetsbaserad planlösning.
Omgivning
En trevlig miljö med grönska utanför fastigheten. Sommartid kommer det att finnas en trevlig uteservering i soligt läge.
Service
Med restaurang och lounge i receptionen som erbjuder full service kommer det mesta att finnas inom räckhåll. Kista Galleria finns inom ca 5 minuters promenad där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera. Gallerian har generösa öppettider till kl 21. Även närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, My way-butik, Victoria Tower och Kistamässan.
Kommunikation
Fastigheten är belägen mitt i centrala Kista vilket ger närhet till bra kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg samt bussar. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 5 minuter bort. Tunnelbanan ligger ca 10 minuters gångväg bort och ett flertal bussar, inklusive flygbussarna passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.
i
Begär mer info

Objekt 10530858, Kistagången 12

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Natalia Ben Jemia
Uthyrare
  010-482 71 01


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler