Uthyres kontor - Stockholm

Isafjordsgatan 30C, Kista, 164 40 Stockholm Objektnummer 10545130

Denna kontorslokal ligger fint beläget högst upp i fastigheten med öppen planlösning. Ljusa kulörval både på golv och väggar.

Adress
Isafjordsgatan 30C , 164 40 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
557 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
En fin och välskött kontorsfastighet med trevliga utemiljöer. Fastigheten är på ca: 25 000 kvm och har varmgarage.
Läge
Förutom en bra flexibel yta om 557 kvm, erbjuder kvarteret en mycket fin utegård och har även en restaurang i bottenplan. Här finns många olika verksamheter och det är liv och rörelse från morgon till kväll. Vi hjälper till att bygga upp en trevlig kontorsmiljö tillsammans med er. Se våra inspirerande visionsbilder om hur kontoret kan se ut efter en ombyggnation.
Omgivning
KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.
Service
Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.
Kommunikation
Från fastigheten till tunnebanan tar det 2-3 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.
Övrigt


I Kista finns det en mängd olika träningsanläggningar. S.A.T.S, Actic, Friskis och Svettis, 24-seven, alla dessa finns inom några minuters promenad. Förutom träning inomhus tar man sig lätt bort till Ursviks fina motionsspår. Det finns både 2,5 kvm, 5 kvm och 1 mils spår.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1993
Våning
6
i
Begär mer info

Objekt 10545130, Isafjordsgatan 30C

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Anders Holmgren
Uthyrare
  0730 - 36 39 90
  0730 - 36 39 90

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler