Uthyres kontor - Göteborg

Lilla Waterloogatan 8, Göteborg, 415 02 Göteborg Objektnummer 10545545

Adress
Lilla Waterloogatan 8 , 415 02 Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
292 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Klövern är med och utvecklar Slakthusområdet i Göteborg och erbjuder moderna, effektiva och attraktiva lokaler för kontor, utställning och utbildning på 300 - 5 500 kvm.
Läge
Kontorshuset blir tre våningar högt och erbjuder lediga ytor för kontor eller utställning. Lokalerna är helt nybyggda med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna anpassas och skräddarsys efter dig som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material.
Omgivning
Fastigheten är belägen i Slakthusområde och har ett strategiskt läge i Gamlestaden med direkt anslutning till det nya planerade resecentrumet vid Gamlestadstorget och trafikleden E45. I nära anslutning till Slakthusområdet ligger Nya Kulan som är SKFs före detta fabriksområde. Även detta områden planeras att bilda en levande och trygg stadsmiljö med både verksamheter såsom handel, hotell, kontor och bostäder. Gamlestaden har historiskt sett haft stor påverkan på Göteborg som industristad, det är ett område som av tradition dominterats av industriell verksamhet med bland annat SKF:s fabriksområde och textilindustrin Gamlestadens Fabriker.
Service
I området finns all service, handel, caféer och restauranger. Slakthusområdet ligger nära Gamlestadstorget och Nya Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt post.
Kommunikation
I direkt anslutning till lokalerna byggs ett nytt resecentrum för både buss och spårvagn med direkt kommunikation till centralstationen i Göteborg, restid ca 5 min. Från fastigheten når du också med enkelhet de stora lederna i vilket väderstreck du önskar och det finns gott om parkering intill fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
1
i
Begär mer info

Objekt 10545545, Lilla Waterloogatan 8

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Jacob Öman
Uthyrare
  010-482 77 22


a

B2B – Kontorsmöbler