Uthyres kontor - Gärdet

Sandhamnsgatan 63 A, Gärdet Objektnummer 10545785

Mycket fin och yteffektiv lokal högst upp i huset ledig för uthyrning! Huset inrymmer endast kommersiella verksamheter och erbjuder mervärden utöver det vanliga i form av många servicetjänster!

Adress
Sandhamnsgatan 63 A , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
191 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten på Sandhamnsgatan 63 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans omfattar totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Husen uppfördes år 1966. Huset har genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré samt förbindelselänk mellan byggnaderna.
Läge
Lokalen är i fint, modernt skick. Vitmålade väggar och grå nålfiltsmatta. Mycket fönster och trevlig utsikt. Mycket ljus.
En större öppen yta och två mötesrum/kontor. Lokalen är utrustad med ett pentry och två toaletter.
Omgivning
Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff. Det finns även cykelparkering på fastigheten.
Service
I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt ett enklare café med försäljning av kaffer och enklare förtäring i husets huvudentré.
Kommunikation
Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-banestation finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1966
Våning
3 / 3
i
Begär mer info

Objekt 10545785, Sandhamnsgatan 63 A

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se