Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp - Östermalm

Skeppargatan 55, Östermalm Objektnummer 10553755

Spännande källarlokal med industrikaraktär och fantastisk takhöjd finns nu ledig för uthyrning! Detta är en mycket unik lokal på Östermalm.

Adress
Skeppargatan 55 , Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
200 m2
Lagerlokaler
200 m2
Övriga lokaler
200 m2
Totalyta
200 m2
Månadshyra:
ca 41 700 kr. Fastigheten är ej momsregistrerad. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.
Årshyra:
2 500 kr/kvm/år inklusive fastighetsskatt.
 
I hyran ingår fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggår 1930. Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.
Läge
Detta unika objekt fördelas på en välkomnande, generös yta med två fönster i markhöjd och ett fönster mot innergård samt ett loft med ståhöjd. Objektets stora del är uppdelad i två med en naturlig mötesdel och en större med fantastisk takhöjd. I lokalen finns ett nyrenoverat kök med vitvaror. I köksdelen finns gott om plats för matplats, möten eller annan verksamhet. WC samt ett rymligt förråd finns. Totalrenoverad i sin helhet med en ljus och luftig känsla och mörkgrått klinkergolv. Entrédörr med porttelefon. Exponerade detaljer såsom synliga installationer förstärker industrikänslan och maximerar den redan imponerande takhöjden. Lämpliga verksamheter är förslagsvis ateljé/fotostudio, kontor/showroom, galleri/utställning eller kontor/lager.
Parkering
På intilliggande gator, t.ex. på Valhallavägen samt i parkeringsgarage, exempelvis i Fältöversten, Garnisonen, i Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan), Lützengaraget (Tysta gatan 11) eller Industrigaraget (Artillerigatan 34).
Närservice
All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd exempelvis i Fältöverstens köpcentrum med mängder av butiker, apotek, systembolag, kemtvätt, post, bibliotek, mataffär etc. Det finns också ett gediget serviceutbud runt Karlaplan och kring Östermalms Torg. Många trevliga restauranger, caféer och butiker finns i närheten.
Kommunikation
Kort gångavstånd till både Karlaplans- och Stadions tunnelbanestationer och inom några minuter promenad ligger Östermalmstorgs station. Ett flertal busslinjer passerar nära, exempelvis 1:an, 4;an, och 54:an.Från Tekniska Högskolan går Roslagsbanan och flera ytterstadsbussar.
Övrigt
Tillträde och hyrestid enligt överenskommelse med hyresvärden. Ett snabbt tillträde är möjligt.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1930
i
Begär mer info

Objekt 10553755, Skeppargatan 55

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a

B2B – Kontorsmöbler