Uthyres kontor, produktion - Malmö

Bronsyxegatan 13, Fosie, 213 75 Malmö Objektnummer 10561638

Här finns ett kontor på bra läge med närhet till inre- och yttre ringvägen samt bra kommunikationer.

Adress
Bronsyxegatan 13 , 213 75 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
350 - 1850 m2
Produktionslokaler
350 - 1850 m2
Totalyta
350 - 1850 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Kontorsdel om knappt 1 200 kvm med entré med reception och demoyta, 26 kontorsrum i varierande storlekar, 2-3 konferensrum och fräscht kök med matsal, omklädningsrum samt en kontorsdel med öppen planlösning.
Lagerdel om ca 3 400 kvm med väl tiltagen takhöjd (6,5 m till balk)
En traditionellt väderskyddad lastficka samt en invändig lastbrygga med tre portar, utöver det finns en port i markplan.
Utvändigt skärmtak om knappt 300 kvm.
Totalt är fastigheten på knappt 19 000 kvm vilket ger plats åt gott om parkeringsplatser, uppställningsytor eller eventuell utbyggnad. Tomten är inhängnad med elektriskt stängsel.
Läge
350 kvm kontorsyta kvar att hyra i fastigheten Holkyxan. Kontorsdelen finns i direkt anslutning till HEATEX lokaler. Lokalen är flexibel och kan för rätt verksamhet iordningsställas enligt önskemål. Detaljplanen idag säger att det är lager och industri, därför riktar sig denna lokal för en verksamhet med behov av en lageryta om totalt 1 500 kvm som det finns byggrätt för (se grönytan på bild). Lagerdelen kommer kunna nås med lastbil, för bland annat på och avlossning.

Parkeringsytan för kontorsdelen kommer att hamna på innergården då HEATEX nyttjar samtliga parkeringsplatser framför byggnaden.

Kontorsytan är vakant och kan tillträdas 2 månader efter avtal.
Omgivning
Fastigheten ligger i Fosie Industriby, ett stort industriområde beläget cirka 7,5 km öster om Malmö centrum med närhet både till inre och yttre ringvägen samt till kommunikationer och övrig service.
Service
I Fosie Industriby har du nära till både service och kommunikationer. Ett stenkast från fastigheten finns påfart till de större vägnäten och på gångavstånd har du all tänkbar service så som lunchrestauranger, bank, systembolag mm. Industriområdet består av ett stort antal företagslokaler av varierande storlek. Fastigheten ligger i Fosie stadsdel. Här är bebyggelsen blandad och består både av höghus och industrier samt äldre hus i herrgårdsstil. Fosie kyrka, runstenen och många av bostadsområdenas namn skvallrar om stadsdelens gamla anor. Dagens Fosie utmärker sig bland annat genom Fosie Industriby med cirka 10 000 arbetsplatser och cirka 300 företag. Jägersro Center, som du hittar på gångavstånd, erbjuder inte bara trav och galopp utan också en hel del shopping. Närheten till Öresundsbron och Köpenhamn ger flera bra möjligheter.
Kommunikation
Från fastigheten tar du dig snabbt in till Malmö centrum. Med bil tar resan knappt 15 minuter. Fastigheten är placerad mellan yttre och inre ringvägarna, tillgängligheten med bil är således utmärkt. Stadsbuss går längs Agnesfridsvägen.
i
Begär mer info

Objekt 10561638, Bronsyxegatan 13

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Louise Appelros
Uthyrare
  040-174405
  +467069006506

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler