Uthyres kontor - Malmö

Kabingatan 11, Bulltofta Industriområde, Malmö, 212 39 Malmö Objektnummer 10565235

Härligt våningsplan med ljusa, fina kontorsytor som kan anpassas.

Adress
Kabingatan 11 , 212 39 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
416 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
En trevlig kontorslokal i Malmö och Bulltofta industriområde. Fastigheten har tre våningar och uppfördes 1990. I fastigheten finns kontorslokaler, konferensrum och personalutrymmen i tre plan, samt ett lager och skyddsrum i källaren.
Läge
Ett ljust våningsplan med härliga fönsterpartier .I dagsläget består ytan av tretton arbetsrum och tre stora konferensrum med fint ljusinsläpp. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Vi anpassar ytan för att passa ert behov och verksamhet.

Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov.

Lokalen befinner sig på plan 2 i fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet optimalt.
Omgivning
Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och behändig service.
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Service
Fastighetens läge innebär att du har nära till centrala Malmö och med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget, och köpcentret Entré med lunchrestauranger, butiker och service.
Inom området och med gångavstånd finns flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.
Kommunikation
Fastighetens läge är utmärkt för goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten då stadsbussarna trafikerar området.
Övrigt
Hiss finns i fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
i
Begär mer info

Objekt 10565235, Kabingatan 11

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler