Uthyres kontor - Malmö

Kabingatan 11, Bulltofta Industriområde, Malmö, 212 39 Malmö Objektnummer 10565235

Härligt ljust våningsplan med stora möjligheter på Bulltofta

Adress
Kabingatan 11 , 212 39 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
416 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
En trevlig kontorslokal i Malmö och Bulltofta industriområde. Fastigheten uppfördes 1990 och har tre våningsplan. I fastigheten finns kontorslokaler, konferensrum och personalutrymmen, samt lager och skyddsrum i källaren.
Läge
Ett ljust våningsplan med härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. I dagsläget består ytan av 13 kontorsrum och 3 stora konferensrum med härligt ljus. Kontorsrummen kan med fördel öppnas upp och ytan kan blandas upp med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. Här ges stor möjlighet att påverka utformning och inredning då lokalen är i behov av en renovering. Vid entrén finns bra möjlighet att bygga om till reception vid behov. Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Lokal med cellkontor för de som önskar arbeta ostört. Planlösningen kan med fördel öppnas upp och anpassas för att passa er verksamhet.
Omgivning
Bulltofta är ett av Malmös mest expansiva industriområden med bra infrastruktur och ett rikt serviceutbud.
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Service
Fastighetens läge ger närhet till centrala Malmö. Med bil tar du dig snabbt till Värnhemstorget och köpcentret, Entré med lunchrestauranger, butiker och service.
Inom området och på gångavstånd finns ett flertal lunchrestauranger. Trevliga gröna promenadstråk finns runt om fastigheten.
Kommunikation
Goda kommunikationer med närhet till Inre Ringvägens på- och avfart, samt god anslutning till Yttre Ringvägen och dess förbindelse med Öresundsbron. För den som behöver nyttja bil finns det parkeringsplatser alldeles utanför byggnaden. Det finns också möjlighet att ta sig med buss till fastigheten, då stadsbussarna trafikerar området.
Övrigt
Det finns hiss i fastigheten

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
i
Begär mer info

Objekt 10565235, Kabingatan 11

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler