Uthyres kontor - Stockholm

Drottninggatan 91, City, 113 60 Stockholm Objektnummer 10566606

Passa på att vara med och påverka din egen lokal i detta fantastiska hus. Lokalen passar utmärkt till kontor/utställning/showroom.

Adress
Drottninggatan 91 , 113 60 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
670 - 1100 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är byggd 1961 och ligger vid Tegnerlunden. Entré och garage delen av fastigheten renoverades under 2012.

Fastigheten har idag en representativ entré med reception och konferensdel som går att hyra för både interna och externa hyresgäster. I fastigheten ryms tidsenliga och ljusa lokaler.

Huset är byggt på pelardäckssystem vilket ger stor flexibilitet vid val av planlösning, då inga väggar är bärande.
Läge
Fantastisk fin rationell lokal på Drottninggatsbacken invid Tegnérlunden.

I fastigheten finns en gemensam reception och konferensanläggning i entréplan. I receptionen kan man köpa sig en Cappucino och sallad liksom även beställa fm-tjänster i ett stort utbud. Vaktmästare finns i huset.

I den nedre delen av fastigheten finns cykelrum, omklädningsrum, garage och förråd. Lasthiss går från garage och källare rakt in i lokalen.

Denna lokal ligger i bottenplan mot Drottninggatan och Kungsstensgatan. Loalen har flera möjliga entréer både från gatan och via gemensam reception för fastigheten. Totalrenoveras efter er verksamhets behov och bifogad planlösning är ett förslag. Vi skräddarsyr efter Era önskemål.
Omgivning
Drottninggatsbacken anses av många vara en av Stockholm citys mest personliga och genuina kvarter. Boende samsas med kontor, butiker, restauranger och caféer som är väletablerade. Här har du nära till allt och Kungsgatan, Sveavägen och Hötorget ligger endast några minuter bort.
Närservice
Du kommer garanterat att hitta många favoriter i dina nya kvarter, för både
luncher och after work.

Här finns ställen som Köttbaren, Grill, Pizza Hatt där hjärnorna bakom Cheap Monday gör pizzor på surdeg, Kafé Esaias där du kan dricka världens tredje godaste Espresso, Bierhaus och Rolfs Kök.

Dessutom har du synnerligen goda konferensmöjligheter - City Conference Center, Clarion Sign Hotel samt Drottninggatan 89 som ligger i samma fastighet.

Eller varför inte börja morgonen med några längder på Centralbadet innan du går till kontoret?
Kommunikation
Drottninggatsbacken ligger i närheten av t-banans gröna linje, vid stationerna Rådmansgatan och Hötorget. Bussar finns runtom i närkvarteren och Centralstationen ligger dessutom på bekvämt promenadavstånd.

Tilläggsuppgifter

Våning
BV
i
Begär mer info

Objekt 10566606, Drottninggatan 91

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Sofia Sköld
Uthyrare
  08-555 148 73
  0733-87 18 73
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a

B2B – Kontorsmöbler