Uthyres kontor - Norrköping

Korsgatan 2, Pronova, 602 33 Norrköping Objektnummer 10569685

Kontor med härligt ljusinsläpp i Norrköping Science Park

Adress
Korsgatan 2 , 602 33 Norrköping
Lokaltyp
Kontorslokaler
227 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Norrköping Science Park, med huvudéntre mot S:t Persgatan. Fastigheten består av sex ihopbyggda huskroppar om vardera upp till sex våningsplan. Fastigheterna håller en hög standard och har en charmig karaktär. I fastigheten finns såväl restaurang och gym.
Läge
Kontorslokal med härlig rymd och mycket ljus. Tack vare sitt generösa ljusinsläpp i söderläge är lokalen lämplig för öppen kontorssittning. I fastigheten finns lunchrestaurang, WorldClass gym, hotell & vandrarhem, tandläkare.Till fastigheten levereras grön el, grön fjärrvärme och fjärrkyla och här finns komplett miljörum inklusive källsortering.

Kontoret har tre stora kontorsytor. Dessa kan göras om till ett stor. Utöver det finns ett mindre grupprum/konferens, pentry med paus, förråd och wc.
Omgivning
Denna fantastiska textilfabriksbyggnad i röd tegel är belägen vid Motala Ström och är en del av Industrilandskapet unikt i Europa. Det intilliggande grönområdet är perfekt för promenad, löprunda eller en work-and-walk runt Strömmen. Ett stenkast bort hittar vi Färjagården som erbjuder glass varma dagar och í närheten finner vi den ljuvligt doftande Rhododendrondalen.
Service
I närområdet finns service såsom lunch- och kvällsrestauranger, gym, tandläkare, mataffärer, apotek m m.
Kommunikation
Inom 5-15 minuter når du city och resecentrum till fots.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1852
Renoveringsår
2005
Våning
2 / 5
i
Begär mer info

Objekt 10569685, Korsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Maud Andersson Pekkanen
Affärsenhetschef
  010-482 76 08


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler