Uthyres kontor - Norrköping

Korsgatan 2, Pronova, 602 33 Norrköping Objektnummer 10569848

Adress
Korsgatan 2 , 602 33 Norrköping
Lokaltyp
Kontorslokaler
552 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Företagspark, Norrköping Science Park, med huvudéntre mot S:t Persgatan och egen reception. Fastigheten består av sex ihopbyggda huskroppar om vardera upp till sex våningsplan. Fastigheterna håller en hög standard och har en charmig karaktär. I fastigheten finns såväl konferens, restaurang samt gym.
Läge
Kontor med vackra fönster och rikt ljusinsläpp. Lokalen behöver ett litet ansiktslyft och här har Du goda möjligheter att påverka. Idag finns ett antal små kontor i kombination med större öppna ytor vilket ger stor flexibilitet att utforma kontoret för Din verksamhet. I området finns företag som datakonsultverksamhet, samhällsbyggnad, teknik, forskning, utbildning och visualisering. Inte mer än ett stenkast hittar vi Campus tillhörande Linköpings universitet som gör platsen unik. I denna miljö kan Du även förena nytta med nöje och ta nästa arbetsmöte längs vackra Åbackarna och Motala Ström.

Kontorslokal, ljus och fin med några småkontor blandat med storrum och öppna ytor. Ritningen visar förslag på hur kontoret kan utformas. Idag finns ett antal cellkontor, några större kontor passande för projekt och grupparbete eller konferens. I den öppna delen går att skapa ett antal mindre rum enligt önskemål och behov. Här finns pentry med pausutrymme, förråd och dusch med omklädningsrum.
Omgivning
Centralt läge i Norrköping Science Park, en stadsdel med kulturhistoriska byggnader strax intill Motala Ström med sina härliga grönområden. Industrilandskapet runt Strömmen är unikt i Europa. Området domineras av dess forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader. Några minuters gångavstånd till Drottninggatan, shoppingstråket i Norrköping.
Parkering
Finns i området
Service
I närområdet hittar du hotell/B&B, lunchrestauranger, gym, tandläkare, biograf m m.
Kommunikation
Närhet till spårvagn och busshållplats. 10-15 min gångavstånd till resecentrum. 10 min till city.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1852
Renoveringsår
2005
Våning
2 / 5
i
Begär mer info

Objekt 10569848, Korsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Maud Andersson Pekkanen
Affärsenhetschef
  010-482 76 08


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler