Uthyres kontor - Malmö

Norra Bulltoftavägen 65, Kirseberg, 212 21 Malmö Objektnummer 10569894

Denna lokal bjuder på många möjligheter. Stort öppet landskap, 3 kontorsrum, och konferensrum. Vi anpassar efter era behov. Välkommen på visning!

Adress
Norra Bulltoftavägen 65 , 212 21 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
281 m2

Objektbeskrivning

Läge
Denna lokal bjuder på många möjligheter. Stort öppet landskap, 3 kontorsrum, och konferensrum. Välkommen på visning! Refensbilderna är från våning under som är precis nyrenoverad, samma möjligheter finns i denna lokal.

Kontor med många möjligheter, ljust och härligt. Bifogat finns befintlig planlösning samt ett förslag på planlösning.
Omgivning
Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad.

Kort historik om parken:
Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.

Källa: Wikipedia
Service
I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral och gym.

Är du i behov av mer shopping och stort utbud av butiker är du nära både Värnhemstorget och Centrum. I närområdet finns en del lunchställen samt även blommor, frisörer, postombud, apotek, condis etc.
Kommunikation
Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Parkering på tomten går att hyra till en billig kostnad.

Fastigheten är strategist belägen med snabb access till motorvägar, inre och yttre ringvägen, centrum etc. Du sllipper trafikkaos inne i stan på väg och från jobbet.

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten på båda sidor av kvarteret. Denna busslinje går med 5 minuters intevall från Malmö C och tar ca 10 minuter, vilket gör pendlingen mycket smidig.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet

Tilläggsuppgifter

Våning
3
i
Begär mer info

Objekt 10569894, Norra Bulltoftavägen 65

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Annika Sjöberg
  040-653 25 01


  http://www.fastpartner.se
a