Uthyres kontor - Stockholm

Gullfossgatan 3, Kista, 164 40 Stockholm Objektnummer 10572310

Välkommen till fastigheten KistaOne som erjuder ett välplanerat kontor med öppna ytor i ett plan.

Adress
Gullfossgatan 3 , 164 40 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
620 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
En modern fastighet som under de senaste åren har genomgått en större ombyggnation för att möta marknadens krav på moderna lokaler. Fastigheten är på total ca. 37 000 kvm och är LEED GOLD certifierad. Det finns flera olika entréer och i de båda huvudentréerna finns bemannade receptioner som erbjuder den service som efterfrågas av hyresgästerna.
Läge
Om ni söker ett flexibelt kontor till ert företag, har ni kommit rätt. Lokalen är lätt att anpassa till olika kontorsmiljöer för just ert företag. Fastigheten har även en gemensam reception som erbjuder all typ av service och tar väl hand om era besök. Ring gärna så berättar jag mer samt visar lokalen.
Omgivning
KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.
Närservice
Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.
Kommunikation
Från fastigheten till tunnebanan tar det 2 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.
Övrigt


I Kista finns det en mängd olika träningsanläggningar. S.A.T.S, Actic, Friskis och Svettis, 24-seven, alla dessa finns inom några minuters promenad. Förutom träning inomhus tar man sig lätt bort till Ursviks fina motionsspår. Det finns både 2,5 kvm, 5 kvm och 1 mils spår.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1986
Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10572310, Gullfossgatan 3

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Anders Holmgren
Uthyrare
  0730 - 36 39 90
  0730 - 36 39 90

  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler