Uthyres kontor - Stockholm

Hangövägen 20, Gärdet, 115 41 Stockholm Objektnummer 10572885

Stor och öppen lokal med fantastisk läge och egen altan. Vi renoverar till din smak.

Adress
Hangövägen 20 , 115 41 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
625 m2
Månadshyra:
250 kr/m²
Årshyra:
3000 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Välbelägen kontorsfastighet i Värtahamnen/Gärdet.
Läge
Stor och öppen lokal med fantastisk läge med egen altan. Här får du en lokal med hög yteffektivitet och hög cool-faktor. Vi renoverar till din smak.
Omgivning
Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer
Parkering
Garageplats går att hyra. Kvoten är 1 plats per ca 100 kvm hyrd yta.
Service
Det finns gott om restauranger i området. Hotell Scandic Ariadne ligger granne med fastigheten. Du har träningsanläggningar som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.
Kommunikation
Det är endast ca 6 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet. Du kan även promenera inomhus till tunnelbanan via gångbron. Bussar går nära fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Juli 2017
Våning
7
i
Begär mer info

Objekt 10572885, Hangövägen 20

m
Kontaktuppgifter

Kungsleden Fastighets AB

Johan Blomkvist
Uthyrare
  010-151 63 03


  http://www.kungsleden.se
a

B2B – Kontorsmöbler