Uthyres kontor, kontorshotell - Göteborg

Fabriksgatan 7, Gårda, Göteborg Objektnummer 10573519

Drop in, koppla upp och börja arbeta! Coworkingplatser från 850:- per månad.

Adress
Fabriksgatan 7 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
5 - 20 m2
Kontorshotell
5 - 20 m2
Totalyta
5 - 20 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Omgivning
Trevliga promenadstråk vid kanal och grönområde
Parkering
2002
Service
JA
Kommunikation
Buss 60, 63 och spårvagn till Norra Ullevi
Övrigt
Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Göteborg Ullevi och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

* Allmänna villkor
Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

Den här moderna byggnaden har säker parkering under gatuplan, terrass utomhus och är omgiven av främst lätt industri och kontorsbyggnader.

Gårda har nyligen upplevt en förnyelse vilket har lockat en mängd företag till området.
Nära stadscentret och precis bredvid tågstationen, med Ullevi stadium som granne som är hem till GIF och värd för många sport- och nöjesevenemang.
Handel och sjöfart har alltid spelat en stor roll i stadens ekonomiska historia, och fortsätter att göra det. Göteborg hamn är den största hamnen i hela Skandinavien

http://www.regus.se/workspace/sweden/göteborg/gothenburg-ullevi?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2002
Renoveringsår
>2013
Antal rum
60
i
Begär mer info

Objekt 10573519, Fabriksgatan 7

a

B2B – Kontorsmöbler