Uthyres kontor, kontorshotell - Göteborg

Fabriksgatan 7, Gårda, Göteborg Objektnummer 10573524

Vill du bli mer flexibel och kostnadsfokuserad? Arbeta på Göteborg Ullevi i moderna lokaler med ett strategiskt läge vid E6:an.

Adress
Fabriksgatan 7 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
70 - 120 m2
Kontorshotell
70 - 120 m2
Totalyta
70 - 120 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Trevliga promenadstråk vid kanal och grönområde
Parkering
2002
Service
JA
Kommunikation
Buss 60, 63 och spårvagn till Norra Ullevi
Övrigt
Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

*Allmänna villkor
Här får du ett privat kontor för dig och din personal inklusive en fullt möblerad arbetsplats för var och en av er med höj- och sänkbart bord, stol och skåp och ger er tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Den här moderna byggnaden har säker parkering under gatuplan, terrass utomhus och är omgiven av främst lätt industri och kontorsbyggnader.

Gårda har nyligen upplevt en förnyelse vilket har lockat en mängd företag till området.
Nära stadscentret och precis bredvid tågstationen, med Ullevi stadium som granne som är hem till GIF och värd för många sport- och nöjesevenemang.
Handel och sjöfart har alltid spelat en stor roll i stadens ekonomiska historia, och fortsätter att göra det. Göteborg hamn är den största hamnen i hela Skandinavien

http://www.regus.se/workspace/sweden/göteborg/gothenburg-ullevi?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2002
Renoveringsår
>2013
Antal rum
60
i
Begär mer info

Objekt 10573524, Fabriksgatan 7

a

B2B – Kontorsmöbler