Uthyres kontor, kontorshotell - Göteborg

Lilla Bommen 6, Lilla Bommen, Göteborg Objektnummer 10573528

Representativt kontorshotell! Håll utgifterna för kontoret minimala och prova en flexibel kontorslösning på Lilla Bommen.

Adress
Lilla Bommen 6 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
50 - 70 m2
Kontorshotell
50 - 70 m2
Totalyta
50 - 70 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Fina promenadstråk längs med Göta Älv och Göteborgsoperan. 5min promenad till Nordstan Shoppingcenter
Parkering
Besöksparkeing, betalkort och kontanter
Service
Ja
Kommunikation
Alla bussar/tåg till Centralstationen, Lilla Bommen och Nordstan
Övrigt
Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Med utsikt över hamnen och Göteborgs operahus är den här moderna anläggningen hem till ett dussintal servicebranscher. Många faciliteter som gym och ett av de största shoppingcentren i Skandinavien ligger inom ett kort promenadavstånd. Industrin har varit dominerande i Göteborg under många år och är fortfarande viktigt för stadens ekonomi: SKF och Volvo ligger t.ex. här, men de har gradvis tagits över av hi-tech-branscher.

http://www.regus.se/workspace/sweden/göteborg/gothenburg-lilla-bommen?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1998
Renoveringsår
>2007
Antal rum
41
i
Begär mer info

Objekt 10573528, Lilla Bommen 6

a

B2B – Kontorsmöbler