Uthyres kontor, kontorshotell - Solna/sundbyberg

Svetsarvägen 15, Solna Business Park, Solna/sundbyberg Objektnummer 10573569

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontoret med en flexibel arbetsplats på Solna Business Park!

Adress
Svetsarvägen 15 , Solna/sundbyberg
Lokaltyp
Kontorslokaler
21 - 120 m2
Kontorshotell
21 - 120 m2
Totalyta
21 - 120 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Möjlighet att hyra garage och p-platser i området
Parkering
Möjlighet att hyra garage och p-platser i området
Kommunikation
Tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och 13 busslinjer vid Sundbybergs centrum. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden alternativt via Ekensbergsvägen från Solna/Sundbyberg, Essingeleden samt E4 och E18. Även tvärbanan har en egen hållplats utanför huvudentrén.
Övrigt
Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

Solna Business Park ligger i ett av Sveriges mest uppdaterade företagsparker, och är hem till ett dussintal företag, särskilt sysselsatta inom IT och telekom. Detta stora företagscenter erbjuder ett stort spektrum av tjänster åt entreprenörer och upptar andra våningen av byggnaden i fyra våningar.

Det företagsvänliga distriktet Solna ligger bredvid Sundbyberg, norr om Stockholms centrum, med många stora företag i närheten inklusive en internationell klädkedja.
Det senaste årtiondet har ett stort antal arbeten skapats i teknologibranschen i Stockholm med IT-bolaget IBM och telekomjätten Ericsson i staden

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-solna-business-park?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1967
Renoveringsår
>2012
Antal rum
84
i
Begär mer info

Objekt 10573569, Svetsarvägen 15

a

B2B – Kontorsmöbler