Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Ringvägen 100 E, 9 Tr, Södermalm, Stockholm Objektnummer 10573584

Adress
Ringvägen 100 E, 9 Tr , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
10 - 30 m2
Kontorshotell
10 - 30 m2
Totalyta
10 - 30 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Omgivning
Ja
Parkering
Ja
Kommunikation
I anslutning till T-bana Skanstull
Övrigt
Reservera ditt eget personliga skrivbord i ett spännande, inspirerande och stöttande coworkingutrymme i staden där du bor. Njut därtill av ytterligare gemensamt utrymme på 30 kvm som du kan använda när du behöver – allt i ett enda paketpris.
Få reserverad tillgång till ditt eget coworkingskrivbord på ett av våra mest eftertraktade platser i staden där du bor, samt tillgång till alla gemensamma utrymmen på alla kontorshotell som ingår i vårt program. På din reserverade plats får du tillgång till ett privat skåp, en fullt utrustad affärslounge med bås eller hot desk-skrivbord, höghastighetsinternet och alla bekvämligheter du kan förvänta dig från en modern arbetsplats.
Vi skräddarsyr ditt kontor efter dina behov, från 1 till 100 skrivbord eller fler, så att du kan tillbringa din tid med att fokusera på ditt arbete, inte ditt arbetsutrymme.
Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet.
Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla.
Gör en förfrågan nu
http://www.regus.se/coworking-space?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
>2012
Antal rum
42
i
Begär mer info

Objekt 10573584, Ringvägen 100 E, 9 Tr

a

B2B – Kontorsmöbler