Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Stureplan 4C, Stureplan, Stockholm Objektnummer 10573803

Representativt kontorshotell med bästa läget i City.

Adress
Stureplan 4C , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
70 - 120 m2
Kontorshotell
70 - 120 m2
Totalyta
70 - 120 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Ja
Parkering
Ja
Övrigt
Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom flexibla kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-stureplan?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1886
Renoveringsår
>2012
Antal rum
50
i
Begär mer info

Objekt 10573803, Stureplan 4C

a

B2B – Kontorsmöbler