Uthyres kontor, kontorshotell, coworking - Stockholm

Klarabergsgatan 29, Stockholm City, Stockholm Objektnummer 10573806

Centralt läge mitt i City. Exklusivt kontorshotell med moderna kontor och mötesrum, coworking och affärslounge.

Adress
Klarabergsgatan 29 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
15 - 90 m2
Kontorshotell
15 - 90 m2
Coworking
15 - 90 m2
Totalyta
15 - 90 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Övrigt
Få ett prisvärt privat kontor idag för 3-4 personer. Njut av ett privat arbetsutrymme på 15 kvm, obegränsat trådlöst höghastighetsinternet, administrativt stöd på plats och tillgång till delade mötesrum och pausutrymmen på 70 kvm.
I detta erbjudande ingår ett fullt möblerat privat kontor för 3-4 personer utrustat med moderna ergonomiska kontorsmöbler, trådlöst höghastighetsinternet, fasta telefonlinjer och telefoner, samt tillgång till en gemensam skrivare, skanner och kopieringsapparat. Du får ta del av administrativa tjänster, inklusive professionell telefonsvarartjänst, mottagning och eftersändning av post och en receptionist som hälsar på dina besökare. I de gemensamma utrymmen ingår mötesrum som bokas per timme, ett kök med te- och kaffekokare, en affärslounge och ett mindre pausutrymme. Alla drift-, rengörings- och underhållskostnader av ditt kontor och delade utrymme ingår. Som Regus-medlem får du även tillgång till Regus gemenskapsevenemang, erbjudanden och rabatter från ledande varumärken, samt kostnadsfri användning av 50 miljoner WiFi-hotspots runt om i världen.
Behöver du mer utrymme? Vi kan skräddarsy privata kontor från 1 till 100 skrivbord, eller ännu fler. Lämna dina arbetsutrymmesbehov till oss och få mer tid att fokusera på ditt företag.
Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet.
Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla.
Hör av dig till oss nu

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-city?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.
i
Begär mer info

Objekt 10573806, Klarabergsgatan 29

a

B2B – Kontorsmöbler