Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Tegeluddsvägen 76, Gärdet, Stockholm Objektnummer 10573812

Bli mer effektiv och håll utgifterna för kontoret minimala. Prova en flexibel kontorslösning på Gärdet.

Adress
Tegeluddsvägen 76 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
5 - 20 m2
Kontorshotell
5 - 20 m2
Totalyta
5 - 20 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Omgivning
Grönområden inpå knuten. Centret ligger ett stenkast från ett av Stockholms vackraste strövområden – Ladugårdsgärdet. Här finns Stockholms mest centralt belägna skidspår samt elljusslinga för joggingrundor. Området har även ett utomhusgym som är öppet året om och sommartid finns badmöjligheter i närbelägna Kampementsbadets utomhusbassäng. Några minuters promenad från centret ligger dessutom SATS träningscenter med bland annat squash-bana
Kommunikation

Ring Regus
på telefon
46 20 888 550 eller skicka meddelande till Regus:
Övrigt
Behöver du ett kontor för bara några dagar varje månad? Få upp till 20 kvm lämpligt utrymme – affärslounge, coworkingutrymme eller ett delat privat kontor. Flexibla medlemskapsalternativ ger dig tillgång till 5, 10 eller ett obegränsade antal dagar varje månad, så att du bara betalar för den tid du behöver.
Regus-nätverksmedlemskap är ett flexibelt medlemskapsprogram som ger dig tillgång till ett delat kontor där du bor. Med en rad olika coworkingplatser på de mest prestigefyllda adresserna erbjuder vi ett fullt utrustat arbetsutrymme med trådlöst höghastighetsinternet och alla bekvämligheter du kan förvänta dig på en modern arbetsplats. Alla våra platser gör att du kan arbeta flexibelt, när som helst du behöver det. Med Regus-nätverksmedlemskap kan du även reservera privata kontorsutrymmen på upp till 60 kvm för de tillfällen när du behöver avskildhet.
Vi skräddarsyr ditt kontor efter dina behov, från 1 till 100 skrivbord eller fler, så att du kan tillbringa din tid med att fokusera på ditt arbete, inte ditt arbetsutrymme.
Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor att anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet.
Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla.
Gör en förfrågan nu

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-gardet?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2014
i
Begär mer info

Objekt 10573812, Tegeluddsvägen 76

a

B2B – Kontorsmöbler