Uthyres kontor, kontorshotell, coworking - Stockholm

Klarabergsgatan 29, Stockholm City, Stockholm Objektnummer 10573827

Centralt läge mitt i City. Exklusivt kontorshotell med moderna kontor och mötesrum, coworking och affärslounge.

Adress
Klarabergsgatan 29 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
10 - 50 m2
Kontorshotell
10 - 50 m2
Coworking
10 - 50 m2
Totalyta
10 - 50 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Övrigt
Med Stockholms största varuhus Åhléns City, tvärs över gatan, ligger Regus Stockholm City mitt i liv och rörelse i staden med omedelbar tillgång till alla typer av transporter, restauranger, shopping, hotell, kultur och nöjen.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och oslagbara priser.

Behöver du mer? Vi har allt under ett tak, professionella mötesrum, videokonferensutrustning, administrativa tjänster och kontor för alla typer av företag. Välkommen till Regus - ditt världsomspännande nätverk av kontorsfaciliteter.

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-city?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.
i
Begär mer info

Objekt 10573827, Klarabergsgatan 29

a

B2B – Kontorsmöbler