Uthyres kontor - Solna

Industrivägen 1, Hagalund, 171 48 Solna Objektnummer 10574787

Fastigheten är nyrenoverad och har ljusa, moderna och flexibla kontorslokaler i olika storlekar. Ett flertal restauranger finns i området.

Adress
Industrivägen 1 , 171 48 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
430 m2

Objektbeskrivning

Läge


Ljus och fin kontorslokal med öppen planlösning. Lasthiss finns till varje våningsplan.
Omgivning
Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna centrum.
Parkering
Garage- och p-platser finns att hyra tillhörande fastigheten.
Service
I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. För ytterligare serviceutbud finns det mesta att tillgå på bekvämt avstånd i Solna centrum.
Kommunikation
Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - Sankt Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Industrivägen 17 Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.
Övrigt
Fastigheten klassificeras som en Green Building då Humlegården sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25 procent. Som en av fem fastigheter i hela Europa vann fastigheten Green Building Annual Award 2013. Priset delas ut varje år och bygger på energibesparingar och teknisk innovation.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1986
Renoveringsår
2011
Våning
2 / 4

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10574787, Industrivägen 1

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Lennart Öberg

  070-678 01 89

  http://www.humlegarden.se
a