Uthyres kontor - Stockholm

Torshamnsgatan 28, Kista, 16440 Stockholm Objektnummer 10574790

Ljus och flexibel kontorslokal i bra läge

Adress
Torshamnsgatan 28 , 16440 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
222 m2

Objektbeskrivning

Läge
Ljus kontorslokal i fint skick. Lokalen är fräsch och kan enkelt anpassas utifrån företagets behov. Befintlig planlösning är i huvudsak öppen i kombination med ett par mötesrum och pentry. Goda parkeringsmöjligheter finns även i anslutning till fastigheten.

Öppen planlösning inklusive mötesrum och pentry.
Omgivning
Kista är ett expansivt område i ständig utveckling. Med anledning av detta har många företag valt att etablera sig här. Läget är attraktivt då kommunikationerna är goda och serviceutbudet stort. Kistamässan och Scandic Victoria Tower bidrar till att ett bra flöde med människor och besökare. Lägg därtill flertalet internationella bolag som finns i området, vilket understryker att Kista är attraktivt rent geografiskt för stora som små företag.
Service
Serviceutbudet i Kista är brett och i Kista Galleria finns förutom butiker och restauranger, bland annat post, banker, mataffär, biograf, apotek och Systembolaget. I närområdet finns även flertalet gym och motionsanläggningar. I Victoria Tower som ligger ett stenkast från detta kontor finner ni exklusiva hotellrum, restaurang konferensmöjligheter samt en häftig skybar.
Kommunikation
Kommunikationerna är goda. Man tar sig lätt till både T-banan och Pendeltåget (Helenelund), därtill går även bussar utanför fastigheten. För den bilburne är även vägförbindelserna utmärkta i samtliga väderstreck. Fastigheten ligger alldeles intill E4:an och E18 passerar även området.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
1

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10574790, Torshamnsgatan 28

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Stephen Tran
Uthyrare
  010-482 71 07


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler