Uthyres kontorshotell - Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby, 194 61 Upplands Väsby Objektnummer 10574794

Välkommen till Oxford Kontorshotell på Johanneslundsvägen 2. Kontorshotellet för dig som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning.

Adress
Johanneslundsvägen 2 , 194 61 Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorshotell
12 - 40 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Modern fastighet med exklusiva materialval.
Läge
Oxford Kontorshotell erbjuder kontorsrum från 12 till 40 kvm av hög standard på kontorsrummen och tillhörande gemensamhetsytor.Kontorsrummen har en härig atmosfär med högt i tak, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevliga ytskikt. I hyran ingår fritt nyttjande av kontorshotellets mötes och konferensrum som är av hög standard.

Öppen
Parkering
Avtalas, gott om parkering.
Service
Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med all service man kan tänka sig. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, World Class-gym, sporthall och tennisbanor.
Kommunikation
Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster.
Med busslinje som stannar några 100 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.
Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10574794, Johanneslundsvägen 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a

B2B – Kontorsmöbler