Uthyres kontor - Solna

Hemvärnsgatan 8, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10574798

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.

Adress
Hemvärnsgatan 8 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
869 m2

Objektbeskrivning

Läge


Kontorslokal med blandad planlösning i bästa läget i Solna strand. Tillgång till trevlig innergård. Inflytt från Q1 2019. Det finns flera möjligheter med denna lokal. Befintlig planlösning visas men den kan med fördel öppnas upp för en mer öppen planlösning.
Omgivning
Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar.
Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för 1 200 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för 1 500 kr per plats och månad.
Service
Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.
Kommunikation
Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter!
Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området.
Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter.
Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme.
Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1974
Våning
1 / 5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10574798, Hemvärnsgatan 8

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler