Uthyres kontor - Solna

Hemvärnsgatan 8, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10574798

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.

Adress
Hemvärnsgatan 8 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
2483 m2

Objektbeskrivning

Läge


Kontorslokal med blandad planlösning i bästa läget i Solna strand. Tillgång till trevlig innergård. Inflytt från Q1 2019
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.
Närservice
Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger. I området finns till exempel mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, frisör, kemtvätt och ett nytt fräscht gym någon minut bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd på 5-10 minuter i Sundbybergs centrum.
Kommunikation
Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1974
Våning
2 / 5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10574798, Hemvärnsgatan 8

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler