Uthyres kontor - Solna

Vretenvägen 13, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10576204

Kontorslokal med fina ytskikt i modern fastighet nära kommunikationer.

Adress
Vretenvägen 13 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
1427 m2

Objektbeskrivning

Läge


Rumsindelad kontorslokal med fint genomljus. I fastigheten finns nyrenoverade omklädningsrum och duschar.
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.
Närservice
Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger varav den mycket populära Villa Wera, vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen, finns i fastigheten. Här finns även pressbyrå, frisör och gym i området. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd cirka fem minuter bort i Sundbybergs centrum.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med Solna strands tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2018-01-01
Byggår
1970
Våning
5 / 5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10576204, Vretenvägen 13

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler