Uthyres kontor - Göteborg

Mölndalsvägen 93, Krokslätt, Göteborg Objektnummer 10576430

Här erbjuds ni ett modernt kontorsindelat kontor med fönster i två väderstreck.

Adress
Mölndalsvägen 93 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
390 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.
Parkering
Ja
Närservice
I området finns ett stort utbud av service i form av lunchrestauranger, matbutiker, gym och hotell. ICA Maxi ligger på andra sidan Mölndalsvägen, Best western hotel Mektagonen ett stenkast bort och den populära lunchrestaurangen Mr. Johanssons i fastigheten.
Kommunikation
Ja
Övrigt
Befintlig planlösning består av nio kontorsrum i olika storlekar med inslag av konferensrum/grupprum. Öppet och rymligt pentry/paus mitt i lokalen. I övrigt finns två wc, städ och förråd. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i i området.

Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet.

Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6 och Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och till Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Välkomna på visning!

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10576430, Mölndalsvägen 93

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Therese Nilsson
Tel:   031-631217
Mobil:   070-444 75 05

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler