Uthyres kontor - Göteborg

Fjärde Långgatan 46-48, Masthugget, Göteborg Objektnummer 10576440

Lokal med stor utvecklingspotential som kan utformas för att passa era önskemål.

Adress
Fjärde Långgatan 46-48 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
699 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Masthugget är en stadsdel inom stadsdelsområdet Linnéstaden i Göteborg. Området ligger mellan Slottsskogen och Göta älv i nord-sydlig riktning, avgränsas i öster av Linnégatan och i väster av stadsdelen Majorna. Den består av flera områden med olika karaktärer.
Närservice
Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även härliga butiker med allt från vintage till marimekko. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv.
Kommunikation
Flera spårvagns- och busslinjer passerar masthuggstorget, ca 100 meter från vår fastighet. Järntorget som är en central hållplats i vår kollektivtrafik ligger några hundra meter från fastigheten.
Övrigt
Lokalen har en egen ingång med trappa från markplan samt entré från det gemensamma trapphuset. Fastigheten ligger på ett mycket bra läge med buss- och spårvagnsförbindelse på gångavstånd. Linnégatan ligger ett stenkast från fastigheten och erbjuder många trevliga restauranger och uteserveringar. Några hundra meter från fastigheten ligger även Järntorget som är en stor knutpunkt för buss- och spårvagnar.
i
Begär mer info

Objekt 10576440, Fjärde Långgatan 46-48

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Michael Albrektson
Tel:   031-625319
Mobil:   070-255 12 79

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler