Uthyres kontor - Göteborg

Mölndalsvägen 91-93 / Varbergs, Krokslätt, Göteborg Objektnummer 10576449

Här har vi möjligheten att erbjuda en fin lokal på Mölndalsvägen med direkt närhet till spårbunden kommunikation.

Adress
Mölndalsvägen 91-93 / Varbergs , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
883 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.
Parkering
Ja
Närservice
I området finns ett stort utbud av service i form av lunchrestauranger, matbutiker, gym och hotell. ICA Maxi ligger på andra sidan Mölndalsvägen, Best western hotel Mektagonen ett stenkast bort och den populära lunchrestaurangen Mr. Johanssons i fastigheten.
Kommunikation
Ja
Övrigt
Lokalen är belägen på plan två i fastigheten. Planlösningen är flexibel och passar både som enskilda kontorsrum och öppen planlösning. Idag finns en mer publik del med konferensytor i olika storlekar med pentry samt en annan avskild större yta som passar för öppet kontorslandskap. I övrigt rymliga pausytor med tysta rum samt wc och dusch. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i i området.

Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6. Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och Landvetter flygplats ca 16 minuter.
i
Begär mer info

Objekt 10576449, Mölndalsvägen 91-93 / Varbergs

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Therese Nilsson
Tel:   031-631217
Mobil:   070-444 75 05

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler