Uthyres kontor, butik, lager/logistik - Västra Frölunda

J A Wettergrens Gata 5, Högsbo, Västra Frölunda Objektnummer 10576468

Kombinationslokal med kontor och lager i markplan, bra skyltläge.

Adress
J A Wettergrens Gata 5 , Västra Frölunda
Lokaltyp
Kontorslokaler
306 m2
Butikslokaler
306 m2
Lagerlokaler
306 m2
Totalyta
306 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Högsbo industriområde är ett av Nordens största företagsområden med drygt 1 000 verksamma företag. Här finns allt ifrån kontor, industri, handel och grönområden. Fastigheten erbjuder bra skyltläge ut mot Dag Hammarskiöldsleden.
Närservice
Populär lunchrestaurang finns i huset och flera alternativ finns i närområdet. Några minuter bort med bil ligger köpcentrumen Frölunda Torg och Sisjö 421 med ett stort utbud av handel och service.
Kommunikation
Med bil tar man sig enkelt ut på de stora lederna via närbelägna Flatåsmotet. In till Göteborg centrum är det endast 5 minuters bilresa. Precis utanför fastigheten finns en busshållplats som trafikeras av två busslinjer. Det är ca 10 minuters promenad till knutpunkten Marklandsgatan där ett stort antal bussar och spårvagnar avgår.
Övrigt
Lokalen som är belägen i markplan har en kombinerad planlösning för lager och kontor. Lagerytan är ca 120 kvm med egen sidoingång och bra inlastningsmöjligheter, takhöjden är kontorsstandard. Resterande ytor är kontorsrum, konferens, utställning samt wc och pausutrymme. Lunchrestaurang finns i huset och flera andra inom gångavstånd. Utmärkt skyltläge mot både J A Wettergrens gata samt Dag Hammarskiöldsleden.

Bilagor

i
Begär mer info

Objekt 10576468, J A Wettergrens Gata 5

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Henrik Sellgren
Tel:   031-62 53 30
Mobil:   072-453 53 44

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler