Uthyres kontor - Solna

Röntgenvägen 13, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10576640

Generösa fönster, god takhöjd och sköna gröna takterrasser. En fastighet med hög arkitektonisk kvalitet designad prisbelönade Tham & Videgård.

Adress
Röntgenvägen 13 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
1700 m2

Objektbeskrivning

Läge
Fastigheten kommer certifieras enligt miljöbyggnad Guld som är den högsta nivån. Fasaden är handslaget ljust tegel och med stora generösa fönster i alla väderstreck. Entrévåningarna som anställda och besökare möter har generös takhöjd och golv av Ölandskalksten. Den stora generösa trappen är i ek och högst upp ett glastak som låter ljuset sirla in.

Den föreslagna lokalen ligger på våning en trappa och nås direkt från entrén via ljusgårdstrappan. På översta våningen finns en för byggnaden gemensam takterrass med ett orangeri som kan användas som mötesrum. Lokalen har naturliga mötespunkter och god flexibilitet i planlösningen. Planen passar både rumslösningar och effektiva aktivitetsbaserade planlösningar ner till 8kvm/person.
Lokalen erbjuder stora fönster i flera riktningar som ger ett härligt ljus hela dagen och med sin goda takhöjd på ca 2,75m ges en luftig känsla.

Här finns chansen att skapa ett riktigt drömkontor för ett varumärkesbyggande företag.
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av allt från en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler och med bostäder runt om. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Faktiskt den bästa i Stockholm efter Centralstationen.
Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Gott om garageplatser i huset samt i vårt nybyggda parkeringshus intill. En generös cykelparkering med cykelvård kommer att finnas i fastigheten samt duschar och omklädningsrum.
Service
I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. I fastighetens entréplan kommer en ny restaurang etableras, med en trivsam uteservering under sommarhalvåret. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.
Kommunikation
Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Tilläggsuppgifter

Byggår
2017-2019
Våning
1 / 7
i
Begär mer info

Objekt 10576640, Röntgenvägen 13

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler