Uthyres kontor - Solna

Röntgenvägen 13, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10576641

Nu släpper vi sista lokalerna i Grow! Ljusa kontorslokaler med högkvalitativa materialval och access till härliga takterrasser.

Adress
Röntgenvägen 13 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
1392 m2

Objektbeskrivning

Läge


Stora öppna och yteffektiva plan med stor flexibilitet och yteffektivitet ner till ca 8kvm/person. God takhöjd ca 2,75 till innertak. Här finns verkligen chansen att skapa den nya tidens kontor. Alla hyresgäster har tillgång till härlig takterrass med orangeri.
Kontakta oss med era tankar och idéer så ska vi hjälpa er att förverkliga ert drömkontor.
Inflytt från Q3 2019
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Gott om garageplatser i vårt nybyggda parkeringsgarage någon minut bort. En generös cykelparkering kommer att finnas i fastigheten och även tillgång till dusch om omklädningsrum.
Närservice
I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. I fastighetens entréplan kommer en ny restaurang etableras, med en trivsam uteservering under sommarhalvåret. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.
Kommunikation
Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!
Övrigt
I Solna strand, endast 10 minuter från city, uppförs just nu en av Stockholms mest spännande kontorsfastigheter - Grow. Bakom projektet står Humlegården i samarbete med den prisbelönta arkitektbyrån Tham & Videgård.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2017-2019
Våning
5 / 7
i
Begär mer info

Objekt 10576641, Röntgenvägen 13

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Annelie Liljeqvist

  070-591 93 82

  http://www.humlegarden.se
a

B2B – Kontorsmöbler