Uthyres kontor, kontorshotell - Västra Frölunda

Redegatan 1, Långedrag, Västra Frölunda Objektnummer 10577014

Hyr rum i kontorshotell med gemensamhetsytor.

Adress
Redegatan 1 , Västra Frölunda
Lokaltyp
Kontorslokaler
13 - 15 m2
Kontorshotell
13 - 15 m2
Totalyta
13 - 15 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Fastigheten ligger strategiskt och väl synligt vid infarten till Långedrag, alldeles intill både Göta Älv och havet.
Parkering
3
Närservice
Området har ett antal olika lunchrestauranger att välja på, varav en ligger i fastigheten. Här finns ett stort serviceutbud i form av matbutik, vårdcentral, bankomat, konditori, sällanköpshandel samt träningsanläggning.
Kommunikation
Det är lätt att ta sig hit. Både spårvagn och buss stannar ett stenkast härifrån, in till city tar det ca 20 minuter med kollektivtrafiken. Med bil är det 10 minuter smidig resa via in- och utfartslederna vid Hagenmotet och vidare ut på Västerleden.
Övrigt
Nu kan vi erbjuda rum i vårt fina kontorshotell i Långedrag. I kontorshotellet har vi rum i storlekarna 10-25 kvm och just nu finns det två rum kvar på 13 och 15 kvm. Hyresgästerna i kontorshotellet delar på pentry och fikautrymme, toaletter, konferensrum för ca 15 personer, förråd samt övriga gemensamhetsytor. Rummen hyrs ut omöblerade, konferensrum och andra gemensamhetsytor är möblerade.

Fastigheten ligger nära utfartslederna och spårvagn stannar precis utanför fastigheten. I bottenplan finns lunchrestaurang, gym och intill fastigheten finns en matbutik. Nära till havsnära promenader och gott om parkeringsplatser runt fastigheten samt i garage.

Välkomna till vårt fina kontorshotell på Långedrags bästa läge!
i
Begär mer info

Objekt 10577014, Redegatan 1

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Johanna Käck
Tel:   031-625318
Mobil:   070-241 07 16

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler