Uthyres kontor - Lund

Traktorvägen 11, Nova, Lund, 226 60 Lund Objektnummer 10577643

Kontorslokaler i unik fastighet vid Nova i Lund

Adress
Traktorvägen 11 , 226 60 Lund
Lokaltyp
Kontorslokaler
2700 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten är belägen i Gunnesbo företagsområde i västra Lund. I nära anslutning finns Lunds västra infart samt Fjelierondellen som knyter samman Lunds västra och norra ringled. Byggnaden består av två sammanbyggda huskroppar, en del med röd tegelfasad i två våningsplan och en del med plåtbeklädd fasad i "silver". Huset består av totalt fem våningsplan. Inom fastigheten finns både kontor och lagerbyggnader. Fastighetens karaktäristiska fasad och form gör den enkel att hitta till och lätt att känna igen.
Det är lätt att ta sig till och från fastigheten samtidigt som den har ett mycket bra skyltläge.
Läge
En fin känd fastighet vid Nova Lund med stora härliga ytor fördelade på våningsplan ett till och med fyra i fastigheten.

Våningsplan 1 erbjuder en yta om 935 kvm med cellkontor och stora härliga ytor för konferens- och utbildningsmöjligheter.

Våningsplan 2 erbjuder cellkontor i olika storlekar och utformning med en öppen härligt ljusgård i mitten.

Våningsplan 3 är fördelat på en yta om 515 kvm med fina ljusa kontorsrum utmed fönstren.

Våningsplan 4 är uppdelat på en spännande annorlunda planlösning med en yta om 370 kvm med cellkontor och en del öppen planlösning.

Våningsplanen hänger samman och kan inte delas upp på olika verksamheter.

Enligt ritning men kan anpassas efter hyresgästens behov
Omgivning
Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. Fastigheten har ett mycket bra skyltläge utmed Fjelievägen. I nära anslutning finns stort utbud av matbutiker inom Mobilia samt stort utbud av shopping och restauranger med dess omedelbara närhet till Nova Lund.
Parkering
Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten
Service
Ett brett utbud av kommersiell service finns tillgängligt i området inom gångavstånd från fastigheten.
I fastigheten finns en välrenommerad lunchrestaurang. Längs Fjelievägen ligger bland annat en bensinsation, biltvätt samt hotell.
Kommunikation
Kommunikationer till fastigheten är goda då Fjelievägen passerar precis utanför och E6:an ligger endast två kilometer bort. Hållplatser för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där stadsbussar samt vissa regionbussar passerar. Med buss nås Lunds centralstation inom 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
i
Begär mer info

Objekt 10577643, Traktorvägen 11

m
Kontaktuppgifter

Klövern AB

Judy Korman
Uthyrare
  010-482 78 06


  http://www.klovern.se
a

B2B – Kontorsmöbler