Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Klarabergsgatan 29, City, Stockholm Objektnummer 10579263

Kontorsrum på 111 kvm ca 20 arbetsplatser i Business Center City, ett väldigt centralt och lättillgängligt kontorshotell med mycket god service.

Adress
Klarabergsgatan 29 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
45 - 500 m2
Kontorshotell
45 - 500 m2
Totalyta
45 - 500 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Innerstad
Parkering
Parkeringsgarage finns i samma hus (hiss direkt upp till kontoret) samt i flera grannfastigheter som Åhléns, Klarabergsgaraget, Gallerian, Zenit, Citygaraget, Hötorget m.fl.
Service
Allt som city och innerstan har att erbjuda; restauranger, butiker, hotell, gym, banker, kultur m.m.
Kommunikation
Tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Flygbussarna, lokalbussar.
Övrigt
Letar du efter ett stort kontor för ditt växande arbetslag? Få ett privat arbetsutrymme med öppen planlösning som är perfekt för 10-15 personer, och därtill kostnadsfri tillgång till delade utrymmen på över 200 kvm på ett av stadens mest prestigefyllda lägen.
I detta erbjudande ingår ett fullt möblerat kontor med öppen planlösning för 10-15 personer utrustat med moderna ergonomiska kontorsmöbler, trådlöst höghastighetsinternet, fasta telefonlinjer och telefoner, samt tillgång till en gemensam skrivare, skanner och kopieringsapparat. Du får ta del av administrativa tjänster, inklusive professionell telefonsvarartjänst, mottagning och eftersändning av post och en receptionist som hälsar på dina besökare. I de gemensamma utrymmen ingår mötesrum som bokas per timme, ett kök med te- och kaffekokare, en affärslounge och ett mindre pausutrymme. Alla drift-, rengörings- och underhållskostnader av ditt kontor och delade utrymme ingår. Som Regus-medlem får du även tillgång till Regus gemenskapsevenemang, erbjudanden och rabatter från ledande varumärken, samt kostnadsfri användning av 50 miljoner WiFi-hotspots runt om i världen.
Behöver du mer utrymme? Vi kan skräddarsy privata kontor från 1 till 100 skrivbord, eller ännu fler. Lämna dina arbetsutrymmesbehov till oss och få mer tid att fokusera på ditt företag.
Med ett stort utbud av professionella, inspirerande och samarbetande arbetsutrymmen och gemenskaper att välja bland, har Regus redan hjälpt fler än 2,5 miljoner människor anamma arbetsplatsrevolutionen. Arbeta var, när och hur du vill i professionella utrymmen som utformats för produktivitet.
Med över 3 000 platser och 100 000 kontor från 5 till mer än 1 000 kvm har vi det perfekta arbetsutrymmet för alla.
Gör en förfrågan nu

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-city?utm_source=objektvision&utm_medium=Portal.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1957
Renoveringsår
>2013
Antal rum
37
i
Begär mer info

Objekt 10579263, Klarabergsgatan 29

a

B2B – Kontorsmöbler