Uthyres kontor, kontorshotell - Malmö

Östra Varvsgatan 4, 211 75 Malmö Objektnummer 10579659

Kontorsrum med fin utsikt och helt nya arbetsplatser möblerat för upp till 5 personer. Arbetsplatser finns från 995:-/månad.

Adress
Östra Varvsgatan 4 , 211 75 Malmö
Lokaltyp
Kontorslokaler
18 - 22 m2
Kontorshotell
18 - 22 m2
Totalyta
18 - 22 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Ett nybyggt fullservicekontor på översta våningen med utsikt över området och ut mot havet. Här samlas företag som vill ha nära till båda de etablerade näringslivet och de dynamiska yngre bolagen på en representativ plats som ger dig närvaro i hela regionen och till Centralen. Quick Office Malmö Västra Hamnen erbjuder såväl enskilda flexibla arbetsplatser till kompletta lösningar åt de mellanstora företagen som unika konferenslösningar med utsikt över området.
Läge
Kontorsrum med fin utsikt och helt nya arbetsplatser möblerat för upp till 5 personer.

Arbetsplatser finns från 995:-/månad

Quick Office Malmö Västra Hamnen ligger endast 800 meter från Centralen i Västra hamnens affärsdistrikt. Vi erbjuder ett nybyggt fullservicekontor på översta våningen med utsikt över området och ut mot havet. Här samlas företag som vill ha nära till båda de etablerade näringslivet och de dynamiska yngre bolagen på en representativ plats som ger dig närvaro i hela regionen och till Centralen. Endast 20 minuter till Kastrup.

Quick Office Malmö Västra Hamnen erbjuder såväl enskilda flexibla arbetsplatser till kompletta lösningar åt de mellanstora företagen som unika konferenslösningar med utsikt över området.
Hos Quick Office sitter du inte fast i ett långt hyreskontrakt.

Personlig service
Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Nätverkande
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter.

Skräddarsydda kontorspaket
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika Kontorspaket.

Mötesrum och konferensrum
Kontorshotellet erbjuder även flera fullutrustade mötesrum och konferensrum.

Företagsadress
Quick Office Företagsadress ger dig en attraktiv adress för ditt företag. Det är enkelt, kostnadseffektivt och professionellt.

IT
Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Hög säkerhet
Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.
Omgivning
Stadsdelen Västra Hamnen började ta sin form under den europeiska bostadsmässan som hölls sommaren 2001. Granne med Västra Hamnen ligger Dockan.Området var från början ett industriområde men har under de senaste tio åren förvandlas till ett mycket trevligt bostadsområde. Man kan knappast prata om Dockan utan att nämna den stora Kockumskranen. Idag är Västra Hamnen känd för landmärket Turning Torso.
Service
Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.
Kommunikation
Quick Office Malmö Västra Hamnen ligger endast 800 meter från Centralen i Västra hamnens affärsdistrikt. Endast 20 minuter till Kastrup.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10579659, Östra Varvsgatan 4

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Jörgen Sjöstrand
Kontorschef / Uthyrare

  0708 14 54 37

a