Uthyres kontor - Göteborg

Barnhusgatan 1/odinsgatan 6-10, Centrum, 41102 Göteborg Objektnummer 10579865

Fin kontorslokal på mycket bra läge med stor härlig terrass!

Adress
Barnhusgatan 1/odinsgatan 6-10 , 41102 Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
257 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Fastigheten är granne med GP-huset på bästa läge för både kollektivtrafik och bil. Området har utvecklats och upprustats i stor skala under de senaste åren och består idag av hotell, bostäder, handel och kontor. En liten bit bort ligger norra Europas största köpcentrum Nordstan och shoppingstråken i centrum.
Närservice
I fastigheten finns tillgång till matvaruaffär, hotell, restaurang, träningscenter och bowling. Biluthyrning och diverse butiker finns i närområdet.
Inom gångavstånd finns det stora service- och shoppingutbud som Göteborgs centrum erbjuder.
Kommunikation
Inom gångavstånd ligger Centralstationen och Drottningtorget/Nils Ericssonterminalen som är knutpunkter för kollektivtrafiken. På gatan ligger även Polhemsplatsen som trafikeras av både buss- och spårvagnslinjer. Med bil tar man sig snabbt ut till E6/E20.
Övrigt
Nu kan vi äntligen erbjuda en fin lokal på attraktivt område med närhet till Centralstationen. Lokalen är belägen på plan 6 och består idag av 8 kontorsrum, 2 konferensrum, reception och kök i mitten av lokalen. Planlösningen går även att anpassa till öppet landskap. Runt lokalen finns en stor härlig terrass med mycket sol året om.

Välkommen att boka visning!
i
Begär mer info

Objekt 10579865, Barnhusgatan 1/odinsgatan 6-10

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Therese Nilsson
Tel:   031-631217
Mobil:   070-444 75 05

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler