Uthyres kontor - Göteborg

Arendals Allé 2, Arendal, Göteborg Objektnummer 10581244

Kontorslokal på bra läge i Arendal med närhet till hamnen.

Adress
Arendals Allé 2 , Göteborg
Lokaltyp
Kontorslokaler
370 - 740 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Arendal är ett område som präglas starkt av dess historia som en viktig del i Göteborgs varvsindustri. Flera byggnader som byggdes under den tiden finns på området. Det präglas idag av verksamheter som är knutna till Göteborgs fordonsindustri och är därtill granne med Skandinaviens största hamn. Fastigheten är belägen i Arendal, ett område som ligger i direkt anslutning till Göteborgs hamn. I närheten av fastigheten finns t.ex. Älvsborgshamnen med den verksamhet som hör till, raffinaderier och produktion av olika slag, samt andra verksamheter.
Närservice
På området finns service i form av flera restauranger och bensinstation.
Kommunikation
Fastigheten ligger lättillgängligt i närheten av väg 155 Öckeröleden. Flera vägar ansluter till området från leden. På fastigheten finns flera busshållplatser som trafikeras av ett flertal linjer.
Övrigt
Nu kan vi erbjuda en kontorslokal på 370 kvm i Arendal alldeles intill hamnen. Lokalen är belägen på plan 2 och består idag av mestadels kontorsrum men går att förändra vid behov. Lokalen går att dela vid behov och även slås ihop med lokalen ovanpå och bildar då ca 740 kvm. Hiss finns inte.

Välkomna på visning!
i
Begär mer info

Objekt 10581244, Arendals Allé 2

m
Kontaktuppgifter

Platzer Fastigheter AB

Michael Albrektson
Tel:   031-625319
Mobil:   070-255 12 79

  http://www.platzer.se
a

B2B – Kontorsmöbler